Nyitóoldal Vákuumozók - Háztartási vákuumgépek MAGIC VAC® FUTURA vákuumozó

MAGIC VAC® FUTURA vákuumozó

MAGIC VAC® FUTURA vákuumozó

39 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

MAGIC VAC® FUTURA 

Kicsi és könnyen használható vákuumgépet keres? Masszív háztartási alap vákuumgépre van szüksége? A MAGIC VAC Futura olasz gyártású vákuumgép, kategóriájában erős 0,8 bar vákuumpumpa teljesítményével, valamint a felhasznált anyagok minőségével messze megelőzi a diszkont áruházakban kapható olcsó kínai gépeket. Méretéhez képest súlyos és tapintásra is érzékelhető a minőségi különbség. Egy MAGIC VAC® vákuumozó hosszú évekig kiszolgálja Önt.

MAGIC VAC® FUTURA vákuumozó


Az olaszországi Flaem Nuova a legnagyobb és legrégebbi háztartási vákuumkészülék gyártó Európában. Nem mellesleg ez a cég fejlesztette ki és szabadalmaztatta több mint 35 évvel ezelőtt a külsős vákuumcsomagolási technológiát. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és gyors vákuum ciklus mellett dupla hegesztési szélességgel hibamentesen zárja a tasakokat.
Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)

 


Tartozékok:

Szívőcső edények vákuumozásához
5 db 20*30cm-es vákuumtasak
Használati útmutató
Specifikáció:

Model:  FUTURA
Elektromosság:: 240V-50Hz
Teljesítmény: 170W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
10 Liter/ perc szívó teljesítmény
hegesztési hossz: 30 cm
Tanúsítványok: cULus, CE
Méretek: 39 x 15 x 8 cm
Súlya: 2,3 kg

2 év garanciával

A Magic Vac Futura vákuumgép egy kiváló minőségű és háztartási vákuumcsomagoló, amely lehetővé teszi az élelmiszerek hosszabb távú tárolását és frissességének megőrzését. A vákuumgép segítségével az élelmiszerekben és azok kmörnyezetében található levegőt eltávolítjuk, ezzel megakadályozzuk a baktériumok és a penészgombák szaporodását, így az élelmiszerek sokáig frissek maradnak.
A Magic Vac Futura vákuumgép rendkívül egyszerűen használható. Az eszköz képes a vákuumozás mellett a vákuumtasakok lezárására is, így kiválóan alkalmas élelmiszereink hűtve tárolására, fagyasztásra és a akár sous vide étel készítéshez. Az eszköz nagy teljesítményű szivattyúval van ellátva, így az élelmiszerek tökéletesen vákuumozhatóak.
A Magic Vac Futura vákuumgép rendkívül strapabíró és hosszú élettartamú. A készülék masszív házalással készült, így tartós és könnyen tisztítható. Emellett a vákuumgép kompakt méretei miatt nem foglal sok helyet a konyhában.
A Magic Vac Futura vákuumgép kiváló választás minden háztartás számára, akik szeretnék meghosszabbítani az élelmiszerek eltarthatóságát és megőrizni azok frissességét. A termék a legjobb minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A