Wartmann ECO Chamber 30S vákuumgép

Wartmann ECO Chamber 30S vákuumgép

328 700 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Wartmann ECO Chamber 30S vákuumgép

Kamrás vákuumgép kisebb konyhák vagy akár nagyobb háztartások számára fejlesztve.
Már mindenki, aki használt háztartási külsős vákuumgépet, megtapasztalta, hogy magasabb nedvességtartalmú élelmiszerekhez csak nehezen és nagyon nagy óvatossággal lehet használni, míg folyadékokat egyáltalán nem lehet velük vákuumozni.
A kamrás vákuumgépek működési elve abban különbözik, hogy nem közvetlenül a tasakból direktszívással távolítja el a levegőt, mint a kis háztartási gépek.
A vákuumozandó csomagot a készülék kamrájába helyezve a teljes kamrát vákuum alá helyezi, így a nedvesség és bármilyen folyadék is benn marad a tasakban.
A kamrás gépek előnye még a magasabb vákuumszint, amely jellemzően 99% és az, hogy nincs szükség a drágább légbordás tasakok használatára.
A háztartási szintű kamrás vákuumgépeket karbantartásmentes szárazdugattyús vákuumpumpával szerelik. Ez a megoldás nagyon felhasználóbaráttá teszi, azonban lassabb vákuumozási ciklust tesz lehetővé, mely 60-90 másodperc is lehet csomagonként. Ez természetesen háztartási szintű felhasználás mellet nem okoz különösebb problémát.

Wartmann ECO Chamber 30S vákuumgép

Kompakt méret
Kihúzható csatlakozó kábel
30 cm széles hegesztőrúd
Hátrahajtható fedél
Könnyen kezelhető digitális vezérlőpanel
90 mp vákuumciklus
Külső méret: 45cm x 37cm x 27cm
Kamra Méret: 33cm x 31cm x 10cm

2 év garancia.
Ipari/éttermi használata nem javasolt  és a garancia megvonásával járhat.