Nyitóoldal Vákuumtasakok Kamrás vákuumgéphez - Air Zero EasyPack vákuumtasak 50 micron 200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)

200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)

200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)

2 675 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak (csak csomagoláshoz)

 • E200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)rősebb anyagszerkezetű mint a vastagabb 60-70 micronos tasakok
 • 100db tasak/csomag
 • 50µ vastagságú (kiváló szakítószilárdság és duplázott PA réteg)
 • Hőtűrés: -40C-tól +70C-ig
 • Csomagoláshoz és hűtve/fagyasztva tároláshoz
 • Easy Open bevágás a tasak két oldalán, melynek köszönhetően a tasak nyítása, egy mozdulattal megoldható. Nem kell hozzá kés vagy egyéb vágószerszám.
 • Csak kamrás vákuum készülékekben használható
 • A feltüntetett ár bruttóban 100db/csomag értendő

 

200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)

 Az 50 micron vastagságú Air Zero vákuumtasakok erősebbek és jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az átlagos 60-70 micronosok.

A vákuumtasakok esetében fontos tudni, hogy nem a vastagság a legfontosabb, hiszen az elsődleges minőségi mutató az oxigén áteresztési képesség. Az átlagos 60-70 micronos PA/PE tasakok 1 PA réteggel rendelkeznek, míg a jobb minőség érdekében az Air Zero 2 réteggel készíti és kihagyja a Metallocen polietilént, amely az erősen agresszív környezetben (ecet, só, olajok) gyengíti a fólia anyagszerkezetét és emiatt hosszú távon növeli az oxigén áteresztést.

Válassza az Air Zero új 50 micronos Easypack vákuumtasakokat termékei csomagolásához!

200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)

Az Air Zero 50 mikron vastagságú vákuumtasakok általában élelmiszerek csomagolására használt több rétegű műanyag tasakok, amelyek lehetővé teszik az élelmiszereink hosszabb távú tárolását és frissen tartását. A vákuumcsomagolás megakadályozza az élelmiszerek oxigénnel való érintkezését, így segíti elő élelmiszereink hosszabb idejű frissen tartását vagy fagyasztva tárolását. Az oxigén mentes környezetben elkerülhető az élelmiszereink gyors romlása, szín és ízváltozása, valamint a penészképződés.

Az Air Zero 50 mikron vastagságú vákuumtasakok általában könnyen zárhatóak és szivárgásmentesek, így biztosítják az élelmiszerek teljes védelmét a környezetüktől. Az Air Zero vákuumtasakok különböző méretei minden élelmiszerhez tökéletesen illeszkednek, legyen az hús, hal, zöldség, gyümölcs, sajt vagy bármi más. Rugalmasan alkalmazkodnak az élelmiszerek különböző formáihoz és méreteihez, így könnyedén használhatók a változatos konyhai igények kielégítésére.

foliAPP Vákuumtasak rendelő mobil applikáció az Ön kényelméért

Töltse le és használja vákuumtasak rendeléshez a foliApp mobil applikációnkat. Egyszerűen, bárhonnan és bármikor használható.

 • Egyszer kell csak elmenteni a számlázási és szállítási címeket.
 • Megjegyzi az utolsó 3 vákuumtasak rendelést, így akár két kattintással rendelheti a szokásos mennyiségeket
 • Természetesen új rendelés összeállításra is van lehetőség
 • Ha már meggyőződött az Air Zero vákuumtasakok kiváló minőségéről és kedvező áráról, rendelje őket egyszerűen és kényelmesen okostelefonjával!

 Vákuumtasak rendelő mobil applikáció az ön kényelméért!

Töltse le most!200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)Töltse le most!:200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)

Vákuumtasak és vákuumgép kínálatunkat megtalálja  www.sousvidehungary.hu webáruházunkban is.

 

Miből készül az Air Zero vákuumtasak?

Vákuumcsomagoláshoz való tasakok gyártásához elsősorban PA/PE co-extrudált műanyagfóliát használnak.
A co-extrudált műanyagfólia olyan fólia, amelyet több réteg műanyag egyszerre történő extrudálásával állítanak elő. Az extrudálás egy olyan folyamat, amely során egy forró műanyag anyagot préselnek ki egy speciális formán keresztül, hogy a kívánt formát és vastagságot kapják meg. A co-extrudálás során két vagy több különböző típusú műanyag anyagot extrudálnak egymásra, így egy olyan fóliát hoznak létre, amelynek minden rétege eltérő tulajdonságokkal rendelkezik.
A poliamid (PA) biztosítja a tasakok légzáró képességét. Az Air Zero vákuumtasakok a piac legvastagabb PA rétegével rendelkeznek. A polietilén (PE) réteg pedig biztosítja a minőségi záródást. Bizonyítottan a PE az egyik legbiztonságosabb anyag, amelyet az élelmiszerekkel érintkezve használhatunk. Ezek a tasakok teljes mértékben megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának.
A co-extrudált anyagú vákuumfóliák nagy előnye, hogy az eltérő réteg tulajdonságok miatt különböző felhasználási területeken alkalmazhatóak. Például a fólia egyik oldala lehet erős és tartós, míg a másik oldala rugalmasabb és könnyebben formázható. Emellett a co-extrudált vákuumfóliák nagyon jól záródó és csomagolási tulajdonságokkal is rendelkeznek, mivel az eltérő rétegek kiegészítik egymást, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsák élelmiszereinknek a külső hatásoktól.
A vákuum csomagolás egy olyan csomagolási folyamat, amely során az összes levegőt eltávolítják a termék csomagolásból, mielőtt lezárják. A vákuum csomagolás, mint frissen tartási eljárás sokféle élelmiszerhez használható. Különösen hús és baromfi termékekhez, valamint zöldségekhez.
Ha már tárolt húst a fagyasztóban anélkül, hogy előtte vákuumba csomagolta volna, akkor már biztosan megtapasztalta, hogy felolvasztás és elkészítés után, nem a megszokott íze van az ételnek. Az ilyen íz a fagyasztás során kialakult kiszáradási jelenség miatt van. Azért, hogy megakadályozzuk a húsok és zöldségek ilyen minőségromlását, vákuum csomagolnunk kell, mielőtt a fagyasztóba helyeznénk, így a hús és zöldség pár hét helyett hosszú hónapokig vagy akár évekig is eltartható minőség vesztés nélkül

Miért előnyös az élelmiszerek vákuum csomagolása?

Megnöveli az eltarthatóságot vagy frissen tarthatóságot. - A vákuum csomagolás 5-10 szer tovább biztosítja ételeink eltarthatóságát. A vákuum csomagolás miatt a hús hosszú ideig eláll, mert a környezeti levegő hiánya és így az oxigén mentesség miatt az így csomagolt termékek élettartama sokkal hosszabb, mint a nem vákuumcsomagolt húsé.
A vákuum csomagolással drasztikusan megnöveljük a szavatossági időt, így akadályozva meg az élelmiszer pazarlást. A vákuumtasakok használatával tulajdonképpen sokat spórolunk.

Rendeljen Air Zero vákuumtasakokat a foliApp mobil applikáció használatával!

Egyszerű - Gyors - Kényelmes


200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)

200 x 300 mm Air Zero Easypack Vákuumtasak csak csomagoláshoz 50 micron (100 db)