Nyitóoldal Vákuumtasakok Kamrás vákuumgéphez - Air Zero Premium vákuumtasak 90 micron 160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)

160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)

160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)

3 275 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség (100 db)

 • 160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)100 tasak/csomag
 • 90µ vastagságú (kiváló szakítószilárdság)
 • Hőtűrés:-40C-tól +120C-ig
 • Alkalmas a sous vide ételkészítéshez
 • Toxin mentes
 • Easy Open bevágás a tasak két oldalán, melynek köszönhetően a tasak nyitása, egy mozdulattal megoldható. Nem kell hozzá kés vagy egyéb vágószerszám.
 • Csak kamrás vákuum készülékekben használható
 • A feltüntetett ár bruttóban 100db/csomag értendő

160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)

160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)

A 90 micron vastagságú Air Zero 9 rétegű vákuumtasakok a legmagasabb minőségűek. Kifejezetten alkalmasak a sous vide főzési technológia során alkalmazott hőmérsékletek maximális tűrésére. Továbbá használhatóak gőzpárolóban, mikrohullámú sütőben és természetesen fagyasztóba is helyezhetőek. Kínálatunkban lévő összes vákuumfólia rendkívüli módon ellenáll a hő és fizikai behatásoknak egyaránt. Nem légáteresztőek és garantáltan kiváló a hegeszthetőségük. Az Ön vákuumkészülékének hegesztési hossza határozza meg az Ön által használható vákuumzacskók maximális méretét.

Biztos, hogy a műanyag vákuumtasak biztonságos?
Igen, minden a weboldalunkon megtalálható vákuumtasak élelmiszer biztos, mert lágyítóktól mentes, valamint magas szakítószilárdságú. Termékeinkből nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas kemikália a folyamatos magas hőhatás ellenére sem és megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának.  Termékeink, vákumtasakok és vákumfóliák, melyek különösen széles méretválasztékban elérhetőek.

foliAPP Vákuumtasak rendelő mobil applikáció az Ön kényelméért

Töltse le és használja vákuumtasak rendeléshez a foliApp mobil applikációnkat. Egyszerűen, bárhonnan és bármikor használható.

 • Egyszer kell csak elmenteni a számlázási és szállítási címeket.
 • Megjegyzi az utolsó 3 vákuumtasak rendelést, így akár két kattintással rendelheti a szokásos mennyiségeket
 • Természetesen új rendelés összeállításra is van lehetőség
 • Ha már meggyőződött az Air Zero vákuumtasakok kiváló minőségéről és kedvező áráról, rendelje őket egyszerűen és kényelmesen okostelefonjával!

 Vákuumtasak rendelő mobil applikáció az ön kényelméért!

Töltse le most!160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)Töltse le most!:160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)

Vákuumtasak és vákuumgép kínálatunkat megtalálja  www.sousvidehungary.hu webáruházunkban is.

Miből készül az Air Zero vákuumtasak?

Vákuumcsomagoláshoz való tasakok gyártásához elsősorban PA/PE co-extrudált műanyagfóliát használnak.
A co-extrudált műanyagfólia olyan fólia, amelyet több réteg műanyag egyszerre történő extrudálásával állítanak elő. Az extrudálás egy olyan folyamat, amely során egy forró műanyag anyagot préselnek ki egy speciális formán keresztül, hogy a kívánt formát és vastagságot kapják meg. A co-extrudálás során két vagy több különböző típusú műanyag anyagot extrudálnak egymásra, így egy olyan fóliát hoznak létre, amelynek minden rétege eltérő tulajdonságokkal rendelkezik.
A poliamid (PA) biztosítja a tasakok légzáró képességét. Az Air Zero vákuumtasakok a piac legvastagabb PA rétegével rendelkeznek. A polietilén (PE) réteg pedig biztosítja a minőségi záródást. Bizonyítottan a PE az egyik legbiztonságosabb anyag, amelyet az élelmiszerekkel érintkezve használhatunk. Ezek a tasakok teljes mértékben megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának.
A co-extrudált anyagú vákuumfóliák nagy előnye, hogy az eltérő réteg tulajdonságok miatt különböző felhasználási területeken alkalmazhatóak. Például a fólia egyik oldala lehet erős és tartós, míg a másik oldala rugalmasabb és könnyebben formázható. Emellett a co-extrudált vákuumfóliák nagyon jól záródó és csomagolási tulajdonságokkal is rendelkeznek, mivel az eltérő rétegek kiegészítik egymást, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsák élelmiszereinknek a külső hatásoktól.
A vákuum csomagolás egy olyan csomagolási folyamat, amely során az összes levegőt eltávolítják a termék csomagolásból, mielőtt lezárják. A vákuum csomagolás, mint frissen tartási eljárás sokféle élelmiszerhez használható. Különösen hús és baromfi termékekhez, valamint zöldségekhez.
Ha már tárolt húst a fagyasztóban anélkül, hogy előtte vákuumba csomagolta volna, akkor már biztosan megtapasztalta, hogy felolvasztás és elkészítés után, nem a megszokott íze van az ételnek. Az ilyen íz a fagyasztás során kialakult kiszáradási jelenség miatt van. Azért, hogy megakadályozzuk a húsok és zöldségek ilyen minőségromlását, vákuum csomagolnunk kell, mielőtt a fagyasztóba helyeznénk, így a hús és zöldség pár hét helyett hosszú hónapokig vagy akár évekig is eltartható minőség vesztés nélkül

Miért előnyös az élelmiszerek vákuum csomagolása?

Megnöveli az eltarthatóságot vagy frissen tarthatóságot. - A vákuum csomagolás 5-10 szer tovább biztosítja ételeink eltarthatóságát. A vákuum csomagolás miatt a hús hosszú ideig eláll, mert a környezeti levegő hiánya és így az oxigén mentesség miatt az így csomagolt termékek élettartama sokkal hosszabb, mint a nem vákuumcsomagolt húsé.
A vákuum csomagolással drasztikusan megnöveljük a szavatossági időt, így akadályozva meg az élelmiszer pazarlást. A vákuumtasakok használatával tulajdonképpen sokat spórolunk.

Rendeljen Air Zero vákuumtasakokat a foliApp mobil applikáció használatával!

Egyszerű - Gyors - Kényelmes


160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)

160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)

160 x 270 mm Air Zero Premium Vákuumtasak sous vide minőség 90 micron (100 db)