Dinamika vákuumozó fóliákkal 55 160 Ft helyett

Dinamika vákuumozó fóliákkal 55 160 Ft helyett

44 990 Ft

Foglalom
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Az olasz Magic Vac® háztartási vákuumcsomagoló most 3 csomag vákuumfóliával együtt 55 160 Ft helyett 44 990 Ft-ért az Öné lehet.

 A csomag tartalma:

  • 1 db Magic Vac® Dinamika vákuumcsomagoló
  • 1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 15*600cm vákuumfólia
  • 1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 20*600cm vákuumfólia
  • 1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 30*600cm vákuumfólia

Dinamika vákuumozó fóliákkal 55 160 Ft helyett

A Dinamika az egyik legnépszerűbb háztartási vákuumcsomagoló készülék. Megbízható erős vákuumpumpával szerelve és számos kiegészítő, kényelmi funkcióval, amelyek egyszerűsítik és könnyűvé teszik használatát.

  • Beépített vákuumtekercs tartó rekesz
  • Beépített, sínen futó éles penge a tasakok könnyű és egymozdulatos szabásához
  • Száraz és nedves funkció
  • Marináló funkció (vákuumozható edény szükséges hozzá)

Tartozékok:

Szívőcső edények vákuumozásához
1 db 30*300 cm-es vákuumtekercs
Használati útmutató


Specifikáció:

Model: MAGIC VAC®  Dinamika
Elektromosság:: 240V-50Hz
Teljesítmény: 130W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
12 L/perc szívó teljesítmény
hegesztési hossz: 30 cm
Tanúsítványok: cULus, CE
Méretek:45,5  x 25,2 x 11,9 cm
Súlya: 2,5 kg
2 év garanciával

 

Az olaszországi FlaemNuova az egyik legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés mellett nagyon gyors vákuumozási ciklus mellett kétszeres biztonságú hegesztési szélesség.Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)