Nyitóoldal Szeletelők - GRAEF Szeletelők GRAEF Concept 25 Szeletelőgép

GRAEF Concept 25 Szeletelőgép

GRAEF Concept 25 Szeletelőgép

725 990 Ft 549 650 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Concept Line szeletelőgép

Új professzionális szeletelőink lenyűgözően sokoldalúak

Maximális szeletelési teljesítmény talpalatnyi helyen.

GRAEF Concept 25 Szeletelőgép

Egy igazi csemege, egy jó erőben lévő és kiemelkedő újdonság, amely egy fejjel kimagaslik abból a magas szintű mezőnyből is, mely körbeveszi. Az új Concept Line szeletelő egy olyan univerzális szeletelőgép, amely a legváltozatosabb igényeket is maximálisan és egy picivel talán még felette elégíti ki. Lehet szó szinte bármilyen egyedi és kreatív vágási feladatról, vagy akár masszív mennyiségekről a Concept megoldja. Sokoldalú és mégis egyszerű. Talán pont ebben rejlik nagyszerűsége. Egy azonban biztos. Önnek csak a megfelelő Concept gépet kell kiválasztania, s onnantól a penge csak suhan, a szelet huppan, s ez ember nyála tényleg csurran. Jó étvágyat!

 

 Mindenre gondoltunk, ami a szeletelés során előfordulhat.

 Az L alakú kialakításnak köszönhetően szinte bármilyen konyhai kiegészítővel használhatja. Tehet a kihulló szeletek alá tálcát vagy elegáns kínáló deszkát is.  GN edény be is gyűjtheti a szeleteket ha nagy mennyiségről van szó, de egy mérlegre is szelhet ha meghatározott adagot kell vágnia.

A Concept gépek nagyon csendesen és erőteljesen végzik feladatukat a túlmelegedés veszélye nélkül a motor hatékony hűtési megoldásának köszönhetően. A motor egy fogaskerék és szíj  hibrid hajtáson keresztül adja át a nyomatékot a pengének így a legkeményebb vagy szárazabb termékek sem akasztják meg

Az Ön igényeinek tökéletes kiszolgálása érdekében a Concept sorozat több modellt is kínál. (Concept 25, 25L, 25S, 30, 30S). Függőleges vagy döntött penge mellett a kocsi hossza is befolyásolja a szeletelési teljesítményt és a szükséges helyigényt. Minél hosszabb a kocsi annál szélesebb lehet a szeletelendő termék és minél nagyobb a penge annál magasabb/vastagabb lehet a sonka, kenyér vagy éppen a szalámi.

 Tisztítás:

A pengetakaró burkolat egy egyszerű mozdulattal oldható és levehető. A készülékház és a penge közötti nagy távolság miatt így a penge könnyen hozzáférhető mindkét oldalról a tökéletes tisztíthatóság és higiénia érdekében.

Helytakarékos és Rugalmas:

Az L alakú talp kialakítás teret ad hasznos kiegészítők használatához. Legyen az tálca, vágódeszka, GN edény, adagmérleg, elviteles papírdoboz, vagy bármi ilyesmi.

CLEVER TECHNOLOGY ®

  • A kocsi 90 ° -ban dönthető
  • Hatékony motorhűtési rendszer
  • Hibrid hajtás, karbantartás nélküli erőátvitel
  • Vízálló kapcsolók.

 

A Modell választék szeletelési paramétereit az alábbi mátrix szemlélteti:

GRAEF Concept 25 Szeletelőgép