Nyitóoldal Kések, késélezők - FELIX Solingen Kések Felix First Class Wood 18cm Santoku kés

Felix First Class Wood 18cm Santoku kés

Felix First Class Wood 18cm Santoku kés

52 990 Ft

Kosárba
Rendelésre, szállítási idő 6-8 nap

Felix First Class Wood 18cm Santoku kés

Felix First Class Wood 18cm Santoku késFelix First Class Wood 18cm Santoku kés

Ami azonnal szembetűnik az a Felix First Class kések egyedi minősége. Az egy darab X50 CrMoV15 acélból készült penge vákuumkemencében hevítve és jégben edzve finom és homogén szemcsézettséget ér el. Ez az eljárás garantálja azt a pengét, amely kiemelkedik hosszú élettartamával és korrózióállóságával. A markolat alsó és felső részén található kettős vágás tökéletesen kiegyensúlyozza késünket Az ergonómiailag precízen megalkotott nyél szorosan és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A FIRST CLASS egy megbízható és egyszerű konyhai kés, amely minden nap bizonyítja egyedi minőségét eleganciájával és időtlen szépségével.

Az „Felix First Class Wood” konyhai kés olajfafa markolattal egy igazi klasszikus szépség, mediterrán hangulattal. A kések minősége és készítésüknek módja megegyezik First Class-éval de az olajfából készült nyél szépsége és tapintása miatt igazán különleges. A kés markolat készítéséhez kizárólag andalúziai olajfát használnak. A markolatnak való anyagot 1000 éves fákból nyerik, speciális és korlátozott fakivágási és újratelepítési programok keretében, szigorú állami felügyelet mellett. Az olajfa szerkezete kemény, szabályos és finom. Az olajfa antiszeptikus tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkezik. Időről időre egy kis gondoskodással a markolat megőrzi finom tapintását és intenzív színét. Talán azt mondanunk sem kell, hogy mosogatógépbe lehetőleg ne helyezzük.

Felix First Class Wood 18cm Santoku kés

 

 

 

 

 

 

 

 

Felix First Class Wood Santoku konyhakés 18 cm hosszú pengével. Ez a solingeni mester darab, innovatív és vékony A hagyományos granton üreges él képzés a japán santoku kések sajátja. A Santoku késsel leheletnél is vékonyabb szeleteket vághatunk és a speciális vágóél kiképzésnek köszönhetően nem tapadnak fel a pengére. A lekerekített penge kifejezetten alkalmassá teszi zöldségek és sonkafélék darabolásához, szeleteléshez.

Kovácsolt penge
X50 CrMoV15 penge acél
Dupla él
Ergonómikus műanyag fogantyú
Teljes hossz: 31 cm
Penge hossza: 18 cm
Súly: 0,24 kg

Csomagolási méret:
Hossz: 43 cm
Szélesség: 9 cm
Magasság: 3 cm

EAN: 4250178808519
article number: 836007 GB

Felix First Class Wood 18cm Santoku kés