Nyitóoldal Kések, késélezők - FELIX Solingen Kések Felix First Class Wood Húsvilla és Húsvágó kés

Felix First Class Wood Húsvilla és Húsvágó kés

Felix First Class Wood Húsvilla és Húsvágó kés

77 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Felix First Class Wood Húsvilla és Húsvágó kés

Felix First Class Wood Húsvilla és Húsvágó kés

  • Szeletelő kés 23 cm
  • Húsvilla

Ami azonnal szembetűnik az a Felix First Class konyhakések egyedi minősége. Az egy darab X50 CrMoV15 acélból készült penge vákuumkemencében hevítve és jégben edzve finom és homogén szemcsézettséget ér el. Ez az eljárás garantálja azt a pengét, amely kiemelkedik hosszú élettartamával és korrózióállóságával. A markolat alsó és felső részén található kettős vágás tökéletesen kiegyensúlyozza késünket Az ergonómiailag precízen megalkotott nyél szorosan és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A FIRST CLASS egy megbízható és egyszerű konyhai kés, amely minden nap bizonyítja egyedi minőségét eleganciájával és időtlen szépségével.

Az „Felix First Class Wood” konyhai kés olajfából készített fa markolattal egy igazi klasszikus szépség, mediterrán hangulattal. A kések minősége és készítésüknek módja megegyezik First Class-éval de az olajfából készült nyél szépsége és tapintása miatt igazán különleges. A kés markolat készítéséhez kizárólag andalúziai olajfát használnak. A markolatnak való anyagot 1000 éves fákból nyerik, speciális és korlátozott fakivágási és újratelepítési programok keretében, szigorú állami felügyelet mellett. Az olajfa szerkezete kemény, szabályos és finom. Az olajfa antiszeptikus tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkezik. Időről időre egy kis gondoskodással a markolat megőrzi finom tapintását és intenzív színét. Talán azt mondanunk sem kell, hogy mosogatógépbe lehetőleg ne helyezzük.

Felix First Class Wood Húsvilla és Húsvágó kés

 

 

A tökéletes duó a vasárnapi sütéshez: A First Class Wood sorozat szeletelő kés és First Class Wood húsvilla. A kés 23 cm hosszú pengéje komoly segítség az étvágy gerjesztően vékony és egyenes szeletek szeléséhez. Az étel nem tapad a pengéhez a hagyományos üreges élnek köszönhetően. A húsvillával a húsdarabok elforgathatók és a szeleteléshez fixen tarthatók. A vasárnapi ebéd hasznos kiegészítője ez a páros.

Kovácsolt penge
X50 CrMoV15 penge acél
Dupla él
Ergonómikus olajfa markolat
Teljes hossz: szett cm
Penge hossza: szett cm
Súly: 0,53 kg

Csomagolási méret:
Hossz: 43 cm
Szélesség: 22 cm
Magasság: 7,5 cm

EAN: 4250178814091
article number: 830002 GB

 

Felix First Class Wood Húsvilla és Húsvágó kés