Nyitóoldal Kések, késélezők - FELIX Solingen Kések Felix First Class Wood 18cm Séf kés

Felix First Class Wood 18cm Séf kés

Felix First Class Wood 18cm Séf kés

49 990 Ft

Kosárba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanapon belül

Felix First Class Wood 18cm Séf késFelix First Class Wood 18cm Séf kés

Felix First Class Wood 18cm Séf kés

Ami azonnal szembetűnik az a Felix First Class kések egyedi minősége. Az egy darab X50 CrMoV15 acélból készült penge vákuumkemencében hevítve és jégben edzve finom és homogén szemcsézettséget ér el. Ez az eljárás garantálja azt a pengét, amely kiemelkedik hosszú élettartamával és korrózióállóságával. A markolat alsó és felső részén található kettős vágás tökéletesen kiegyensúlyozza késünket Az ergonómiailag precízen megalkotott nyél szorosan és biztonságosan illeszkedik a kézbe. A FIRST CLASS egy megbízható és egyszerű konyhai kés, amely minden nap bizonyítja egyedi minőségét eleganciájával és időtlen szépségével.

Az „Felix First Class Wood” konyhai kés olajfából készített fa markolattal egy igazi klasszikus szépség, mediterrán hangulattal. A kések minősége és készítésüknek módja megegyezik First Class-éval de az olajfából készült nyél szépsége és tapintása miatt igazán különleges. A kés markolat készítéséhez kizárólag andalúziai olajfát használnak. A markolatnak való anyagot 1000 éves fákból nyerik, speciális és korlátozott fakivágási és újratelepítési programok keretében, szigorú állami felügyelet mellett. Az olajfa szerkezete kemény, szabályos és finom. Az olajfa antiszeptikus tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkezik. Időről időre egy kis gondoskodással a markolat megőrzi finom tapintását és intenzív színét. Talán azt mondanunk sem kell, hogy mosogatógépbe lehetőleg ne helyezzük.

Felix First Class Wood 18cm Séf kés

 

 

 

 

 

 

 

 

Felix First Class Wood Séf kés 18 cm hosszú pengével ideális társ szinte minden konyhai feladathoz. Ez a solingeni mester darab, innovatív és vékony pengéjű kivitel. Jó megjelenésű kiegyensúlyozott konyhakés. Biztos és ergonomikus fogása miatt könnyed öröm vele dolgozni.

Kovácsolt penge
X50 CrMoV15 penge acél
Dupla él
Ergonómikus olajfa markolat
Teljes hossz: 30,5 cm
Penge hossza: 18 cm
Súly: 0,225 kg

Csomagolási méret:
Hossz: 43 cm
Szélesség: 9 cm
Magasság: 3 cm

EAN: 4250178808441
article number: 832018 GB

 

 Felix First Class Wood 18cm Séf kés