Vissza a blog főoldalra

Tippek - Érdekességek - Újdonságok

Dry Ager húsérlelő hűtők kép

Dry Ager húsérlelő hűtők

Az elérhető csúcsgasztronómia
A szárazérlelt marhahúst sokan tartják a legfinomabb húsfajtának. Ha figyelembe vesszük, hogy mi minden szükséges az elkészítéséhez, szinte törvényszerű, hogy ebből csak valami nagyon finom lehet.

Olvasd el
A jó steak a gasztronómia egyik csúcsa, ez egészen bizonyos. kép

A jó steak a gasztronómia egyik csúcsa, ez egészen bizonyos.

Elkészítésének sikere a minőségi, sőt elsőosztályú alapanyag mellett a használt eszközökön is múlik. Szerencsére ma már nem csupán a sztárséfek pivilégiuma a jó steak elkészítése. Olyan eszközök állnak rendelkezésére az igényes hobbiszakácsoknak, amelyek segítségével megközelíthetik a népszerű, drága éttermek színvonalát. Lássuk, mit találhatunk meg ezekből kínálatunkban.

Olvasd el
Szeletelők, kések magas színvonalon – ez a Berkel kép

Szeletelők, kések magas színvonalon – ez a Berkel

Azt, hogy a Berkel szeletelők és kések mennyire tartósak, profik, és minőségi anyagból készültek, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már száz éve kaphatók a piacon. Minden konyha elegáns kellékei lehetnek, amellett, hogy erősek, egyszerűen használhatók, és rendkívül precízen, megbízhatóan dolgoznak.

Olvasd el
10 egyszerű tipp a tökéletes Pizza elkészítéséhez kép

10 egyszerű tipp a tökéletes Pizza elkészítéséhez

Sok kezdő pizzakészítő kérdezi, hogy hogyan lehet olyan egyszerűen és elegánsan a pizzalapátról becsúsztatni a pizzát a kemencébe, ahogy azt a profiknál látják. No para. Minden, ami ehhez kell nagyon könnyen elsajátítható és van hozzá háztartási pizzasütő kemencénk is.

Olvasd el
Érlelt sonkák, kolbászok, szalámik kép

Érlelt sonkák, kolbászok, szalámik

Hangulatokat, emlékeket a legélénkebben ízekkel és illatokkal idézhetünk fel. Ha azt halljuk, „békebeli csemegeüzlet”, már meg is jelennek lelki szemeink előtt a szebbnél szebb felvágottaktól roskadozó pultok.

Olvasd el
Megismerné a szeletelőgép történetét? kép

Megismerné a szeletelőgép történetét?

Az első szeletelőgép, a 19. század végén jelent meg Európában. Egy függőlegesen szerelt pengéből és egy lánccal hajtott kocsiból állt, amelyek a pengével párhuzamosan mozogtak. A mozgást és az energiát egy felhasználó által működtetett lendkerék biztosította.

 

 

Olvasd el
Tökéletes húsérlelés DRY AGER készülékben kép

Tökéletes húsérlelés DRY AGER készülékben

Amikor szárazon érlelt húsra gondolunk, azonnal egy sötétpiros színű marhaszték képe villan fel lelki szemeink előtt. A marhahús valóban a leggyakrabban használt húsfajta a száraz érleléses eljárásban, de nem ez az egyetlen lehetőség: a sertéshús, szarvashús vagy bárányhús esetében ugyanúgy tökéletesen alkalmazható

 

Olvasd el
KitchenAid, az ikonikus robotgép kép

KitchenAid, az ikonikus robotgép

Ki ne ismerné a KitchenAid robotgép jellegzetes formáját, amely pompázatos színeivel számos konyha meghatározó dísze. Talán nincs is olyan hobbicukrász, aki ne vágyna egy, a konyhájába színben passzoló darabra. Professzionális megjelenése és működése azt az ígéretet és életérzést közvetíti, hogy bármit is készítünk vele, az sikerülni fog.


Olvasd el